1404/09/25
2:0
Register

تبلیغات



سایر لیگ ها

آخرین اخبار

اخبار

جمعه 19 اردیبهشت 1393 5:8

رضایی: شایسته پیروزی مقابل السد بودیم

قطری‌ها فقط زانو و شکم ما را نشانه گرفتند

 مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: در بازی مقابل السد قطر آنها فقط زانو و شکم بازیکنان ما را برای زدن نشانه گرفته بودند.
به گزارش سایت باشگاه فولاد خوزستان، غلامرضا رضایی درباره تساوی مقابل السد در قطر اظهار داشت: همانطور که گفته بودم ما از قبل هرگز برای باخت و حتی تساوی به قطر نرفته بودیم. نبض بازی را با موقعیت‌های خوب در دو نیمه در اختیار داشتیم و حتی با کارهای تاکتیکی و خلاقیت بچه‌ها فرصت‌‌های خوبی را به دست آوردیم اما متأسفانه در زدن ضربات آخر کمی بی‌دقت بودیم. در کل ما شایسته پیروزی مقابل السد در قطر بودیم.

وی افزود: متأسفانه به نظرم السدی‌ها با آنالیزی که از تیم ما کرده بودند این موضوع را می‌دانستند که فقط می‌تواند بچه‌های ما را از راه مصدومیت کنترل کند. در چند صحنه قطری‌ها فقط زانو و شکم بچه‌ها را نشانه گرفتند و واقعا نمی‌دانم چرا داور شرق آسیایی از کارت قرمز خود استفاده نکرد چون واقعا خطاها مخصوصا بر روی انصاری و حتی بازیکنان دیگر ما بسیار خطرناک بود اما متأسفانه خیلی راحت داور از آن گذشت.
رضایی ادامه داد: نتیجه تساوی مقابل قطری‌ها بد نبود و حالا می‌توانیم در خوزستان با کمک هوادارانمان کار السد را تمام کنیم. البته این تیم بسیار باهوش و با بازیکنان با تجربه‌اش بسیار خطرناک است. هرگز نباید تصور کنیم در خوزستان کار برای ما راحت است و باید مثل بازی با السد در قطر مقابل این تیم ظاهر شویم و با تمرکز بالا به مرحله بعد صعود کنیم. خدایی ناکرده اگر حریف را دست کم بگیریم برای ما خطرناک است.

رضایی در پایان در مورد وضعیت مصدومیت خودش نیز گفت: بالاخره اتفاقی بود که برایم پیش آمد. قطری‌ها همانطور که گفتم به طرز عجیبی به دنبال مصدوم کردن بازیکنان ما بودند، در یک صحنه چنان سروش رفیعی را بازیکن حریف با کف کفش‌هایش زد که به نظرم دو بار باید اخراج می‌شد اما متأسفانه فقط بازیکن حریف کارت زرد گرفت. وی افزود: شرایطم در کل خوب است و بررسی‌هایی روی پای من شده اما هنوز نمی‌توانم با قاطعیت مسئله‌ای را اعلام کنم و فقط امیدوارم که هر چه زودتر از بند این مصدومیت خلاص شوم.

منبع خبر : بهارنیوز

ارسال نظر




توجه : نظرات حاوی توهین،افترا،اتهام و ... به اشخاص حقیقی و حقوقی، نظرات شعارگونه مانند مرگ، درود و مشابه آنها و همچنین نظرات طولانی تر از 500 حرف به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.

هر نظر = امتیاز برای اعضای سایت. بیشتر بدانیم

نظرات شما (11 نظر تا کنون)

مهشید
دوشنبه 22 اردیبهشت 1393 6:15 PM
خیلی حیف شد غلام مصدم شد!!!!!!!!! من عاشقه بازی کردنشم...پرسرعت و قُلدور ایووول بهش ایشالا زودتر خوب شه

مصطفی از شوشتر
شنبه 20 اردیبهشت 1393 8:12 PM
اونها چون میدونستند با فوتبال نمیتونند نتیجه بگیرند سعی کردند با خشونت و مصدوم کردن فولامردان نتیجه بگیرند اما بازی برگشتی هم هست.دیگه نمیتونند اینجوری قسر در برن.

jaafar
شنبه 20 اردیبهشت 1393 10:09 AM
پاشگاهای غربی اگه بردن 90دقیقه تو زمین میخوابن اگه میبینن نمیتونن ببرن بازیکنان را میزنن

رضا
شنبه 20 اردیبهشت 1393 8:07 AM
قطری ها فقط پول دارن. با همین کار ها میزبانی جام جهانی گرفتن.

اسماعيل از تهران
شنبه 20 اردیبهشت 1393 7:27 AM
قطري ها با تحليل تنها شكست فولاد در سه ماه اخير كه در مقابل اس تق لال تهران بود به همان روش نا جوانمردانه شش تق لال قصد نتيجه گرفتن از فولاد رو داشتن و دارند! و مطمئن باشيد توصيه هاي آقاي قلعه نويي رو اجرا خواهند كرد!

 1 2 3  
فعال ترین هواداران
  • علی یزدانی > امتیاز نظرات : 689 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 2172 - مجموع امتیازات : 3972
  • بهزاد زراعت > امتیاز نظرات : 2 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 1997 - مجموع امتیازات : 3329
  • مژگان آقاجری > امتیاز نظرات : 0 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 1790 - مجموع امتیازات : 3007
  • رضا زراعت > امتیاز نظرات : 0 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 1771 - مجموع امتیازات : 2982
  • علی زراعت > امتیاز نظرات : 0 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 1759 - مجموع امتیازات : 3077
  • عبدالقادر کامیاب > امتیاز نظرات : 55 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 1706 - مجموع امتیازات : 2432
  • فاطمه > امتیاز نظرات : 4 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 822 - مجموع امتیازات : 1818
  • سيد بابك > امتیاز نظرات : 2392 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 793 - مجموع امتیازات : 4298
  • ناصر رحيمي فر > امتیاز نظرات : 1119 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 384 - مجموع امتیازات : 2997
  • محمدرضا كريمي نژاد > امتیاز نظرات : 0 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 329 - مجموع امتیازات : 1086
نظرات برگزیده
کسی که حقشو نگرفت : استعداد یابیتون شرافتمندانه بود خسته نباشید عرض میکنیم😉 --- امیرعلی : آرزوی موفقیت برای همه تیم ها --- حسین علینژاد : بازیکن بسیار فنی با فهم فوتبالی بالا قطعا یکی از مهره های کلید فولاد خواهد بود --- عباس مکوندی : سلام انتخاب قطبی برا فولاد و خوزستان گزینه بسیار عالی است --- عبدالقادر کامياب : زنده باد فولاد بهترین مربی افشین قطبی --- Amordad : سلام،ضمن خوشامدگویی به آقای قطبی،امیدوارم ایشان در فولاد موفق باشند و هواداران صبور فولاد را خوشحال کنند،فولاد در نیم فصل به خانه تکانی اساسی نیاز دارد.با احترام باید عرض کنم بعضی بازیکنان فعلی به هیچ عنوان در حد نام فولاد نیستند و بی انگیزه هستند. --- مصطفی : تبریک بی کران به همه هواداران و باشگاه فولاد. از تمام تعریف ها که بگذریم باید فکری برای از دست دادن فرصت های 100% گل کرد.به امید قهرمانی دوباره فولاد. --- محمد خلوصی : زنده باد فولاد و فولادی --- عزیز : ماشالله فولاد خوزستان ستاره خوزستان --- علی : اگر این حمایتها وهمدلی بین مجموعه باشگاه فولاد مستمر باشداحتمال کسب سهمیه آسیایی برای فولاد دور ازانتظار نیست. ---