جلسه ای با محوریت بررسی راهکارهای حمایت و پشتیبانی از تیم فوتبال امید فولاد خوزستان، پیش از حضور در فینال رقابتهای فصل جاری لیگ برتر، در محل باشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه فولاد خوزستان، این جلسه با حضور آقایان حسین فرکی رئیس هیأتمدیره، حسین خبیری مدیرعامل، اکبر مهدیپور مدیر ورزش قهرمانی و یعقوب سلحشور سرمربی تیم امید و همینطور غلامرضا اورکی مدیر تیم برگزار شد.

در ابتدا این جلسه علی اکبر مهدی پور خلاصه ای از وضعیت تیم ارائه کرد، در ادامه رئیس هیأتمدیره و مدیرعامل باشگاه ضمن قدردانی از عملکرد موفق تیم امید در رقابتهای اخیر، از این تیم بهعنوان سرمایهای ارزشمند و پشتوانهای راهبردی برای تیم بزرگسالان یاد کردند. همچنین بر ضرورت استمرار حمایتهای مدیریتی، فنی و تدارکاتی از تیم امید تأکید شد.
یعقوب سلحشور سرمربی تیم امید نیز گزارشی از وضعیت تیم، بازیکنان، روند صعود تیم به مرحله نهایی، برنامههای تمرینی و نیازهای آتی تیم جهت آمادهسازی بهتر برای فینال ارائه کرد.
وی با اشاره به همدلی کادرفنی و انگیزه بالای بازیکنان، حمایتهای مدیریتی باشگاه از تیم امید را مؤثر و دلگرمکننده توصیف کرد و از توجه ویژه باشگاه به تیم های پایه و امید قدردانی کرد.
در پایان مدیران باشگاه فولاد خوزستان با حضور در محل تمرینات این تیم ضمن گفتگو با اعضای تیم، پشتیبانی کامل خود را از تیم امید اعلام نموده و ابراز امیدواری کردند در سایه تلاش جمعی، این تیم افتخار دیگری را برای باشگاه و هواداران به ارمغان آورند.
حسین کاظمی نیا نیز به نمایندگی ازبازیکنان ،توجه ویژه مدیران باشگاه به تیم امید را موثر دانست و حضور آنها را دلگرم کننده توصیف کرد و قول داد برای قهرمانی و خوشحالی هواداران فولاد روز یکشنبه با تمام توان در میدان حضور پیدا کنند.