یحیی گلمحمدی در مورد تساوی تیمش برابر گلگهر سیرجان صحبت کرد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه فولاد خوزستان، یحیی گلمحمدی، فولاد خوزستان در یک بازی سخت خارج از خانه برابر گل گهر به تساوی رسید و یک امتیاز گرفت. گل محمدی بعد از بازی در سالن کنفرانس ورزشگاه اختصاصی گلگهر پاسخگوی سوالات بود.
🔺بازی خوبی انجام دادیم و اگر از موقعیت هایمان استفاده می کردیم بازی را می بردیم. نسبت به تیم حریف موقعیت های بیشتری داشتیم.
🔸 نیمه دوم فشار زیادی وارد کردیم که بتوانیم گل بزنیم اما از موقعیت هایمان استفاده نکردیم.
🔺 تساوی در سیرجان مقابل تیمی قلدر که تاکتیک های متفاوتی دارد برای ما رضایت بخش است، چرا که بازی مقابل این تیم در زمین خودش سخت است.
🔸از تیم داوری بابت قضاوت خوبی که داشتند تشکر می کنم، هم چنین از مجموعه گل گهر که روز گذشته امکانات خودشان را در اختیار ما قرار دادند ممنون هستیم.
🔺می توانستیم بازی را ببریم، بچه های ما فوتبال خوب و با اعتماد به نفسی را ارائه دادند، در فاز دفاعی عملکرد خوبی داشتیم و از بازیکنانم تشکر می کنم.
🔸بازی هیجانی بود، تیم ها از لحاظ تاکتیکی و سیستم های دفاعی نمایش خوبی داشتند.هیچ وقت در تیم هایی که من بودم بحث وقت کشی وجود ندارد.
🔺از لحاظ امتیاز گیری راضی نیستم، هوادارانمان میدانند که از شروع فصل روزهای سختی را سپری کردیم. بازی به بازی تیممان بهتر می شود و باید تمرکزمان را برای بازی های بعد حفظ کنیم.