1405/05/21
2:2
Register

تبلیغات



سایر لیگ ها

آخرین اخبار

اخبار

سه شنبه 06 مرداد 1405 19:7

گرشاسبی: هدف ما فوتبال خوزستانی و تماشاگرپسند است

امیدواریم زمینه حضور هواداران فراهم شود

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان در حاشیه مراسم قرعه کشی رقابت های لیگ برتر پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.

به گزارش روابط عمومی باشگاه فولاد خوزستان، حمیدرضا گرشاسبی، با اشاره به شرایط قرعه فولاد در رقابت های لیگ برتر اظهار داشت: برای ما خیلی فرقی نمی‌کند؛ چراکه همه تیم‌ها باید طبق برنامه در لیگ بیست‌وششم به میدان بروند. ما به دنبال ارائه یک فوتبال خوزستانی و هوادار پسند هستیم و با این حال معتقدیم که فوتبال بدون حضور تماشاگران جذابیت خود را از دست می‌دهد. امیدواریم با اتخاذ تمهیدات مناسب، زمینه حضور هواداران در ورزشگاه‌ها فراهم شود؛ چرا که تماشاگران سرمایه‌های اصلی ورزش و پیشرفت فوتبال هستند. 

وی در خصوص بودجه و هزینه‌های این باشگاه گفت: با توجه به شرایط، امسال افزایش بودجه نداشته‌ایم و سعی کردیم تا حد امکان صرفه‌جویی و مدیریت هزینه‌ها را رعایت کنیم. بازیکنان مورد نیاز را جذب کرده‌ایم و تنها به یک یا دو بازیکن دیگر نیاز داریم تا شاکله تیم تکمیل شود.

مدیرعامل فولاد خوزستان درباره شایعات در خصوص برخی بازیکنان این تیم، توضیح داد: تاکنون هیچ بازیکنی از سوی کادر فنی مازاد اعلام نشده و به همین دلیل خروجی و مکاتبه ای با باشگاه های دیگر نداشته‌ایم. تمامی بازیکنانی که تحت قرارداد باشگاه هستند، در تمرینات آماده‌سازی حضور دارند.

گرشاسبی در پاسخ به پرسشی درباره نقل و انتقالات فولاد، گفت: در یکی دو پستی که نیاز به تقویت داریم، متأسفانه بازیکن مناسبی وجود ندارد؛ با این وجود در حال بررسی گزینه‌های داخلی و خارجی هستیم تا بهترین انتخاب صورت گیرد.

وی در پایان درباره احتمال برگزاری بازی های خانگی یکی دیگر از تیم های خوزستانی در ورزشگاه شهدای فولاد، گفت: برای این فصل مکاتبه‌ای در این خصوص با ما انجام نشده است. امیدواریم از ورزشگاه غدیر اهواز هم در این فصل استفاده شود، چرا که چمن ورزشگاه ما ظرفیت برگزاری مسابقه در هر هفته را ندارد و با توجه به شرایط فشرده مسابقات، امکان به اشتراک گذاشتن این زمین با تیم‌های دیگر بسیار سخت خواهد بود.

ارسال نظر




توجه : نظرات حاوی توهین،افترا،اتهام و ... به اشخاص حقیقی و حقوقی، نظرات شعارگونه مانند مرگ، درود و مشابه آنها و همچنین نظرات طولانی تر از 500 حرف به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.

هر نظر = امتیاز برای اعضای سایت. بیشتر بدانیم

نظرات شما (0 نظر تا کنون)

  
فعال ترین هواداران
  • علی یزدانی > امتیاز نظرات : 689 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 2253 - مجموع امتیازات : 4053
  • بهزاد زراعت > امتیاز نظرات : 2 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 2064 - مجموع امتیازات : 3396
  • مژگان آقاجری > امتیاز نظرات : 0 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 1853 - مجموع امتیازات : 3070
  • رضا زراعت > امتیاز نظرات : 0 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 1837 - مجموع امتیازات : 3048
  • علی زراعت > امتیاز نظرات : 0 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 1820 - مجموع امتیازات : 3138
  • عبدالقادر کامیاب > امتیاز نظرات : 55 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 1798 - مجموع امتیازات : 2524
  • فاطمه > امتیاز نظرات : 4 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 822 - مجموع امتیازات : 1818
  • سيد بابك > امتیاز نظرات : 2392 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 793 - مجموع امتیازات : 4298
  • ناصر رحيمي فر > امتیاز نظرات : 1119 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 384 - مجموع امتیازات : 2997
  • محمدرضا كريمي نژاد > امتیاز نظرات : 0 - امتیاز پیش بینی فصل جاری : 329 - مجموع امتیازات : 1086
نظرات برگزیده
کسی که حقشو نگرفت : استعداد یابیتون شرافتمندانه بود خسته نباشید عرض میکنیم😉 --- امیرعلی : آرزوی موفقیت برای همه تیم ها --- حسین علینژاد : بازیکن بسیار فنی با فهم فوتبالی بالا قطعا یکی از مهره های کلید فولاد خواهد بود --- عباس مکوندی : سلام انتخاب قطبی برا فولاد و خوزستان گزینه بسیار عالی است --- عبدالقادر کامياب : زنده باد فولاد بهترین مربی افشین قطبی --- Amordad : سلام،ضمن خوشامدگویی به آقای قطبی،امیدوارم ایشان در فولاد موفق باشند و هواداران صبور فولاد را خوشحال کنند،فولاد در نیم فصل به خانه تکانی اساسی نیاز دارد.با احترام باید عرض کنم بعضی بازیکنان فعلی به هیچ عنوان در حد نام فولاد نیستند و بی انگیزه هستند. --- مصطفی : تبریک بی کران به همه هواداران و باشگاه فولاد. از تمام تعریف ها که بگذریم باید فکری برای از دست دادن فرصت های 100% گل کرد.به امید قهرمانی دوباره فولاد. --- محمد خلوصی : زنده باد فولاد و فولادی --- عزیز : ماشالله فولاد خوزستان ستاره خوزستان --- علی : اگر این حمایتها وهمدلی بین مجموعه باشگاه فولاد مستمر باشداحتمال کسب سهمیه آسیایی برای فولاد دور ازانتظار نیست. ---