تیم فولاد خوزستان با برتری مقابل شمس آذر قزوین سه امتیاز مهم و ارزشمند کسب کرد.
به گزارش سایت باشگاه فولاد خوزستان، در آخرین دیدار از هفته ۲۷ رقابت های لیگ برتر شاگردان یحیی گلمحمدی در ورزشگاه اختصاصی شهدای فولاد خوزستان پذیرایی تیم شمس آذر قزوین بودند و با یک بازی زیبا و منطقی توانستند با نتیجه یک بر صفر به برتری رسیده و سه امتیاز مهم کسب کنند.
در دقیقه ۳۹ پاس در عمق اعرابی در سمت راست زمین ساسان انصاری را راه انداخت که فرار سریع و ارسال این بازیکن را گوستاوو بلانکو زد ولی واکنش محسن فروزان در ریباند به هومن ربیعزاده مدافع خودی برخورد کرد و تبدیل به گل شد.
فولاد با این پیروزی ۴۸ امتیازی شد و با یک بازی کمتر نسبت به پرسپولیس ۵۱ امتیازی در رده چهارم جدول قرار گرفت. شمسآذر نیز با همان ۲۹ امتیازی که داشت در رده سیزدهم جای گرفت. پیش از انجام دیدارهای هفته بیست و هشتم لیگ برتر، تیمهای تراکتور و فولاد در دیداری معوقه به مصاف هم خواهند رفت.